Vacature zoeken

Uitzenden & Detacheren

Uw personeelsbehoefte flexibel opgelost

Als u op zoek bent naar een flexibele personeelsoplossing, dan vindt u in Rousch een betrouwbare partner. Al onze inhuurkrachten zijn goed opgeleid en vakbekwaam, zoals u dat van een specialist in uw branche mag verwachten.

Verhoog uw winst

Rousch helpt steeds meer accountantskantoren met het opzetten van een flexibele schil. Door te werken met een kernteam van vaste/eigen medewerkers, gecombineerd met een of meerdere flexkrachten van Rousch kunt u het drukke seizoen gemakkelijk aan. Zodra de werkvoorraad weer normaliseert, neemt u eenvoudig en snel afscheid van de flexkrachten. Op deze manier verlaagt u uw niet-declarabele uren en verhoogt u uw winst.

Gunstige voorwaarden

De uurtarieven van flexkrachten liggen ruim onder de commerciële tarieven die u naar uw cliënten kunt berekenen. Hierdoor maakt u per flexkracht een interessante marge. En mocht u een flexkracht willen overnemen in loondienst, dan is dat mogelijk. We informeren u graag over onze gunstige voorwaarden.

Geen zorgen of risico's

Bij een plotseling veranderende werkvoorraad kunt u gemakkelijk opschakelen of juist terugschakelen. En u loopt geen werkgeversrisico's op het gebied van ziekteverzuim, of in het kader van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid.
Contactpersoon
Julia Opperman
Mobiel: (06) 1475 7361
Alle vacatures
Copyright: Rousch 2020  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  RSS  |  Inloggen  |  Privacy statement en cookiebeleid  |  Non-discriminatie bepaling
www.otysteamc102.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close